Het huis

 

VAKANTIEWONING AAN DE KUST

Maison d'ostende

Het ruime herenhuis

Het statige herenhuis in het midden van de straat !

 

De ruime gezellige vakantiewoning situeert zich net buiten het stadscentrum, aan de rand, rechttegenover het Maria Hendrika park. Dus geen overburen, enkel het park en de volkstuintjes. Er is in de straat een vlotte busverbinding naar het station en stadscentrum. Gratis parking voor de deur!

 

 

 

De luxe badkamers

De gezellige tuin met lounge

Heerlijk vertoeven in de tuin en lounge ! Zomer - Winter

 

De grootte (diepte 25 meter) ommuurde tuin, zuidgericht, is de ideale plaats om te ontspannen. De tuin is zeer groen en heeft verschillende terassen, zodat je altijd kan genieten van de zon. De oude Es staat centraal achteraan de tuin, waar de kinderen in kunnen klimmen tot op het plateau. De oude muren en vijgenboom zorgen voor Italiaanse charme.

Aansluitend aan de keuken, is een groot terras, waar je een prachtig zicht hebt op de tuin. Onder het terras bevindt zich de lounge.

Het huis is volledig onderkelderd, waar een ping-pong tafel en allerhande speelgoed voor binnen en buiten staat!

Ook in de kelder staat de wasmachine en droogkast.

Kortom... niets te kort !

De master-slaapkamers

Zin in een verblijf aan de Belgische kust ?

Oostende is een stad waar zo veel te beleven is...

Net zoals deze vakantiewoning, heerlijk relaxen in de zuiderse tuin in de zomer en in de winter genieten van de royale leefruimte en het ruime herenhuis! Welkom!

 

Cozy

 

 

Luxe

Zee

Stad

Maison d'ostende

Vakantiewoning in Oostende

 

Maison d'ostende is een ruim herenhuis aan de rand van de groene long "het bosje" in Oostende. Waar je met 8 personen (+Baby) kan verblijven in stijl. De woning heeft een mooie charmante, ommuurde tuin en buitenlounge.

Hier kan je genieten!

 

CONNECT

 

Copyright © Maison d'ostende